Book a Trip

 

DUURZAAMHEID OP DE EILANDEN

De eilanden tellen tientallen nationale parken, natuurgebieden en toevluchtsoorden. Eco accommodaties verwent u met een perfect duurzame verblijfplaats. De plaatselijke keuken in een van de vele restaurants steunt ‘van boer tot bord' initiatieven. Het maakt niet uit voor welke duurzame activiteit u kiest in de Amerikaanse Maagdeneilanden (USVI). U voelt dat u deel uitmaakt van het milieu en de plaatselijke cultuur die we helpen beschermen.
 
De drie eilanden tellen zes nationale parken. Sommige liggen in het binnenland en andere hebben ongelooflijke biodiverse riffen, zoals het Buck Island Reef National Monument in St. Croix. Maar als u meer van wandelen en trekken houdt, kunt u terecht in St. John dat meer dan 4653 hectaren beschermd land telt waar u zich in harmonie voelt met de natuur. Of maak een uitstap in het verleden met de bewaarde 19e-eeuwse fortificaties van Hassel eiland in St. Thomas.
 
De Maagdeneilanden bieden verschillende opties wat betreft ecovriendelijke eigendommen en bedrijven, waaronder tientalen ecoresorts en villa’s, zowel als restaurants en bars die hun eigen ingrediënten groeien die ze plukken net voor ze op te dienen.
 
De hardcore geotoerist zal ook genieten van voluntarismeprojecten, zoals strandopruimingen, leren om uw eigen eten te telen op een Green Globe gecertificeerde boerderij, en verschillende andere hands-on educatieve activiteiten.
 
De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn trots op alles wat ze te bieden hebben op het gebied van cultuur en natuur. En dit alles conserveren door middel van duurzaam toerisme en duurzame praktijken maakt het niet alleen specialer, maar het blijft ook langer bestaan voor toekomstige generaties.

Nationalparker

US fisk og dyreliv nationale tilflugt

Naturreservater

Territoriale Parker

Bioluminescence Bay Tours

Blue Flag Strande

Botaniske Haver

Turisme Agro

Operatør Bæredygtig Turisme

Øko indkvartering